Uw Game Specialist

Paar weken geleden een RTX 4090 besteld die nog "In voorraad" stond. Twee dagen later niet geleverd, een week later nog niet geleverd. Dan staat de voorraad plotseling op "Niet meer in voorraad".

Op mailtjes werd bij mij niet geantwoord, dus dan maar bellen. Meneer aan de telefoon weet de status niet en zet er een notitie bij dat zijn collega mij de volgende dag terug belt. Dat is niet gebeurd.
Na nog een paar dagen wachten maar de bestelling geannuleerd. Op hun website staat niet hoe je een bestelling moet annuleren (in de FAQ is de uitleg leeg bij het kopje "Hoe moet ik annuleren?"). Dan maar weer bellen. Enige lichtpuntje is dat de klantenservice aan de telefoon niet moeilijk doet over annulering en het meteen gedaan heeft. Ze geven aan dat het 3 to 5 dagen duurt voor het bedrag weer terug staat op mijn rekening. Ondertussen zijn we alweer een ruime week verder en heb ik het geld nog steeds niet terug. Dit soort verhalen lees ik nu ook meer op andere review websites..

Ik heb sterk het idee dat dit dropshippers zijn en zal er niet meer bestellen.

Ze nemen de telefoon snel op en zijn vriendelijk aan de telefoon. Annulering meteen gedaan, maar daar houdt het ook wel bij op.

Geen pro-actieve communicatie omtrent stock die niet meer in voorraad is, niet/laat antwoorden op mails. Niet terugbellen wanneer ze aangeven dat wel te doen.

Scorekaart voor Uw Game Specialist