AlgemeenIk heb (werkgerelateerd) een best grote bestelling bij SiComputers gedaan. De keuze voor SiComputers is gevallen vanwege een combinatie van o.a. beschikbaarheid, levertijd. Maar de grootste factor was de ondersteuning die zij bieden in het gehele bestelproces. Op de reactiesnelheid op mailberichten valt niets af te dingen.
De communicatie is helder en ze komen afspraken na. In eerste instantie zou mijn levering in het weekend gebeuren, maar dat is op mijn verzoek verplaatst naar de maandag. Ondanks dat de pakketten al op transport waren ging dit zonder problemen!
SiComputers denkt met je mee. Een voorbeeld: één van de bestelde producten (switches) bleek niet tijdig leverbaar. Door vragen te stellen hebben zij een advies kunnen uitbrengen waardoor ik nu iets in huis heb wat beter past in mijn specifieke situatie.
Punt van kritiek: SiComputers heeft wel een telefoonnummer, maar is niet telefonisch bereikbaar. Dat is op zich jammer omdat iemand spreken vaak handiger is dan via de e-mail. Je kunt dan dinger sneller helder krijgen en schakelen.
Verzending is top! Alles is uitermate zorgvuldig ingepakt en in élke doos zat een volledige paklijst van de héle zending. Het enige "kritiekpunt" is dat de verzending via PostNL gebeurt. Hun communicatie is ondermaats en ook de klantenservice ben ik niet over te spreken.
Dat van SiComputers echter niet aan te rekenen, maar áls er iets te verbeteren valt, dan is het de keuze voor de vervoerder.
Zoal gezegd denk SiComputers echt met je mee. De heren met wie ik e-mailcontact heb gehad weten van zaken af. Wat ik écht een compliment waard vind, is dat beide ook constant op de hoogte waren van mijn bestelling/dossier ondanks dat zij (denk ik) qua werktijden en -dagen elkaar afwisselden. Ik maak regelmatig mee bij anderen dat ik dan elke keer moet uitleggen wat er aan de hand is. Dat is dus niet het geval bij SiComputers