AlgemeenDe 'huismerk accu' past goed in de laptop en is in elk geval ongeveer even zwaar. De capaciteit is merkwaardig genoeg softwarematig nog hoger dan aangegeven. De eerste indruk is goed, maar over een half jaar weten we het echt.
VerzendingOp de website staan verschillende claims overs de levertijd. Zo staat er op de pagina met verzendinformatie: "Bestellingen op werkdagen tot 23.59 uur geplaatst en betaald met iDEAL of PayPal, worden de volgende dag al geleverd met PostNL." Overige banners geven een 'deadline' van 23:00 voor verzending vandaag, een uur eerder dus.
De bestelling was om 22:45 geplaatst, ruim voor de genoemde tijden. De accu stond en staat op de website als 'direct leverbaar' en 'morgen in huis'. Pas de volgende dag om 16:10 werd een verzendlabel aangemaakt. Zoals ook andere reviews beschrijven moet de levertermijn met een korreltje zout worden genomen.
Goed dat je je ervaring op deze manier met ons deelt! Wat fijn om te lezen dat je tot nu toe tevreden bent over het bestelde product. Het is natuurlijk echter niet de bedoeling dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. Onze oprechte excuses daarvoor. Bij een volgende keer mag je uiteraard weer een snelle levering van ons verwachten. Groetjes, Romy van 123accu