Uw Game Specialist

De ASUS GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Noctua OC Edition stond voor een scherpe 1289 euro te koop op de site van Uw Game Specialist met als levertijd "Voor 16.00 uur gekocht, zelfde dag verstuurd." De kaart is na een week verstuurd.

"Voor 16.00 uur gekocht, zelfde dag verstuurd." Op vrijdagochtend besteld, maar zaterdag niet ontvangen. Dinsdag gebeld. De levertijd zou op de site verkeerd zijn vermeld. Donderdag zou de kaart verstuurd worden. Op vrijdag wederom gebeld. De kaart was niet meer leverbaar en de zending werd geannuleerd. Na een uur toch weer teruggebeld door UGS, dat het een vergissing was en dat de kaart wel kon worden geleverd. Een week later dan aanvankelijk beloofd op de site

Hoewel de klantenservice mij vriendelijk te woord stond, was het echt een blunder dat zij de bestelling annuleerde. Ik had toen zij mij terugbelde reeds een ander kaart besteld die ik dus moest annuleren.

Scorekaart voor Uw Game Specialist