Algemeen2 maanden geleden een TV aangeschaft bij HelloTV, en door de goede klantervaring afgelopen week ook een soundbar + subwoofer.
Klantervaring heb ik zelden op het niveau ervaren als bij HelloTV (specifiek locatie Utrecht in dit geval): kundig, beleefd & communicatief vaardig personeel. Keuze is reuze, TV's in alle categorieën en alles uiteraard fysiek te bezichtigen. Winkel zelf ziet er ook verzorgd uit.
Voordat men U een (dure & grote) TV laat betalen in de winkel wordt er eerst gevraagd "is de limiet op uw betaalpas hoog genoeg" & "met wat voor auto bent u?". hele legitieme vragen wat later verrassingen voorkomt, ook hieruit blijkt dat het personeel op alle vlakken mee- en vooruit denkt.
Prijzen liggen soms wellicht wat hoger dan gemiddeld, maar dat is de service dubbel en dwars waart. Over prijzen gesproken: het is altijd aan te raden om te kijken of er een leuk dealtje te sluiten is met de winkel/medewerker! daar staan ze volledig voor open en is wederom weer een deel van de positieve klantervaring!
Ik raad vanaf heden iedereen die in de markt is voor een TV (of daaraan gerelateerde randapparatuur) aan om HelloTV te bezoeken.
Gezien ik alleen op locatie ben geweest heb ik geen ervaring met de webshop of levering van producten.
Personeel is kundig, beleefd en communicatief vaardig.
Zowel op het gebied van TV's en daaraan gerelateerde randapparatuur weet men van de hoed en de rand.
Vragen worden vakkundig beantwoord.