Redux Gaming

Pc gekocht voor dat ze failliet gingen. Garantie zou verloren zijn gegaan maar uit coulance nemen ze nog wel reparaties aan. Mijn pc gaf 7 weken geleden na 1,5 jaar ineens geen beeld meer. Redux dacht dat de videokaart waarschijnlijk kapot was. Ik had de keus om alleen de videokaart naar ze op te sturen of de hele pc. Besloten om de pc naar hen toe te sturen omdat het defect misschien elders kan zitten. Pc naar hen ter reparatie gestuurd, dat duurde ongeveer een kleine 3 weken.

Pc heel netjes verpakt terug gehad, waren ze de snoer vergeten. Kan gebeuren. Ze stuurden eentje weer op maar als brievenbuspost. De snoer pastte niet door de brievenbus dus de DHL bezorger had het uit mijn brievenbus laten hangen. Een week later de kabel toch nog gekregen, waarschijnlijk had iemand het uit mijn brievenbus gehaald en weer erin gestopt.

De pc weer aangesloten, nog steeds geen beeld! Ik wacht sinds 7 juni een op een oplossing. Ik heb gevraagd of ze mij willen bellen om het snel af te handelen ipv via de mail maar daar hebben ze geen gehoor aan gegeven. Ik vind het niet erg om het via de mail af te handelen maar reageer dan ook vlot. Op een reeds uitgevoerde reparatie reageren ze niet snel. Om je te helpen om erachter te komen wat er kapot is, weer wel.

Ze hebben een hoge rating en ik geloof dat dat wel juist is maar dan alleen op aankopen.

Ik ben in ieder geval echt niet blij en kan mijn pc al 7 weken niet gebruiken terwijl ik het nodig heb.

Scorekaart voor Redux Gaming