CAPS

Volgens de website was het product uit voorraad leverbaar, en voor 17:00 bestellen was de volgende werkdag afleveren. Bestelling geplaatst rond 06:00 uur, dus ruimschoots op tijd was mijn gedachte. Rond 09:00 veranderde de online status van wachten op onderdelen, naar onderdelen compleet, dus ik had er nog steeds een goed gevoel bij. Inmiddels mails ontvangen dat de bestelling was aangekomen, en ik zou op de hoogte worden gehouden van de vorderingen.

Niks meer vernomen, en de volgende morgen een mail naar de klantenservice gestuurd, dat de order geannuleerd mag worden, als er deze dag niet wordt geleverd, aangezien er lang niet altijd iemand thuis is op andere dagen.

Uren later opeens een melding, dat het product was verzonden. Niet via PostNL, zoals op de website werd vermeld, maar UPS. En verwachte levertijd pas ná het weekend, dus 4 dagen later....

Nogmaals, UPS. Moet wel gezegd worden dat ze binnen de vermelde tijd kwamen, maar de omdoos zag er uit , of er mee gevoetbald was.

Pas nadat de mail van de verzending via UPS binnenkwam een korte mail, met de melding dat aanpassen of cancellen niet meer mogelijk was, en ik moest anders het pakket maar weigeren aan de deur.

Kortom, voor mij eens, maar nooit weer Sicomputers.

Scorekaart voor CAPS

Qshops