bol

avatar van BCC
BCC Karma 43,4K

De monitor was defect. Onder garantie geretourneerd volgens de verpakkingsinstructies van Bol.com. Foto's bevestigden dat de monitor in goede staat is aangekomen. Later werd gemeld dat de monitor beschadigd was door slechte verpakking. Hierdoor ben ik zowel de monitor als het geld kwijt. Bol.com heeft niet gereageerd op aangetekende brieven, telefoontjes en e-mails. Ik heb geen foto's van het defect ontvangen. De waarde van de monitor is te laag voor rechtsbijstand of een civiele zaak.

De helpdesk biedt geen effectieve ondersteuning en probeert alleen hun verantwoordelijkheid te vermijden.

Beste BCC,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Chantal van bol

Scorekaart voor bol