AlgemeenIk heb een sodastream besteld. Kreeg bericht dat die in backorder stond. Na een maand m'n bestelling maar besloten te annuleren.
Op de website op de 'annuleer' button geklikt, en bestelling is verdwenen uit mijn account. Maar nergens werd aangegeven dat ik mijn geld terug zou ontvangen.
Proshop is geen nederlandse webshop, dus moet nu in het engels met hun klantenservice gaan vragen om mijn geld terug.
Al met al geen fijne ervaring. Hun website zou aan moeten geven hoe ik mijn geld terug kan krijgen.
Update. Heb inmiddels de automatische mail gezien waar in staat dat ik mijn geld terug krijg. Ik moest wel een formulier op de website invullen met mijn rekeningnummer.
Ze hebben een irritante chatbot die allerlei hippe emojis gebruikt maar alleen voorverpakte antwoorden voorschotelt. Als je antwoord er niet bij zit schotelt ie uiteindelijk de optie om te bellen of mailen voor (in het engels)
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Indien je bij ons je bestelling annuleert, krijg je het geld zo snel mogelijk weer terug via je oorspronkelijke betaalwijze. Dit staat ook uitgebreid beschreven in de bevestigingsmail van annulering die je hebt ontvangen.
Wij zijn inderdaad gevestigd in Denemarken, maar hebben wel een Nederlandse afdeling op de klantenservice, waar je in het Nederlands terecht kan met je vragen en opmerkingen.
Groet,
Proshop