Electro World

Koptelefoon gaat stuk binnen de garantieperiode. Lederen bekleding van een oorschelp laat los binnen vijf maanden. Je probeert de garantieprocedure op te starten, maar ze geven doodleuk nul op rekest. Je krijgt een mail met reparatieverzoek mislukt, Helaas blijkt dat onze vakmannen deze reparatie niet kunnen verrichten. Onze oprechte excuses, we vinden het heel vervelend dat we je niet direct kunnen helpen.

Redenen hiervoor zouden kunnen zijn dat ze momenteel te druk zijn, de reparatie te specifiek is, of jouw adres buiten ons servicegebied ligt.

We hopen je de volgende keer wel te kunnen helpen!

Bent je opzoek naar een nieuw apparaat? Bezoek ook eens een van onze Electro World winkels.

Uh..nee, ik wil de garantieprocedure starten! Zelden zo'n middelvinger gekregen van een winkel.

Vervolgens als je toch dringend verzoekt om gewoon de procedure te starten blijft het stil aan de kant van electroworld. En de fabrikant blijft verwijzen naar de retailer. Kastje...muur...dat proces. Natuurlijk de taak van de retailer waar je iets gekocht hebt, en dat deze je aanvraag dan zo weigert en vervolgens niet meer met je communiceert is wel echt waardeloos en voor mij reden om hier niets meer te kopen.

*Update: Inmiddels na nogmaals geprobeerd contact te krijgen is dat gelukt en heeft de betreffende winkel gereageerd met dat ze er mee aan de slag gaan. Nog niet een oplossing geboden. Blijkbaar gaat het stukje van centraal naar lokale winkel niet helemaal lekker. Dat blijft slecht, maar ik zal de beoordeling aanpassen mocht het toch nog netjes opgelost worden. Voor nu gaat de beoordeling van waardeloos naar slecht.

**Update en slot. Winkelier heeft aangeboden de koptelefoon in te nemen indien ik deze wist te brengen naar een lokale winkel. Op zich een redelijk aanbod. Heb er voor gekozen toch maar zelf vervangende oorschelpen te kopen, aangezien dit heel eenvoudig en redelijk goedkoop kan. Ook ben ik dan de koptelefoon niet een tijdje kwijt en moest ik hiervoor waarschijnlijk twee keer een stuk omrijden. Al met al boden ze uiteindelijk een oplossing, maar die werkte niet helemaal voor mij. Immers een online aankoop gedaan. Ik zou de algehele ervaring omschrijven als matig. Beoordeling is gewijzigd naar (net aan) voldoende

Verzending was prima. Factuur kwam wat later, maar op zich ok.

Heel moeilijk om contact te leggen. Centrale communicatie gaat uiteindelijk naar een lokale winkelier, maar deze koppeling van centrale website naar lokale ondernemer verloopt bijzonder slecht. In eerste instantie wordt je garantieverzoek doodleuk afgewezen.

*Uiteindelijk reactie gekregen van lokale winkelier en deze heeft het opgepakt.

Scorekaart voor Electro World