AlgemeenKoelkast besteld, dat ging redelijk makkelijk als is de zoekfunctie niet optimaal.
Betalen en een bezorg afspraak maken ging simpel.
Product snel geleverd maar ik was niet de eerste ontvanger, op zich geen probleem, zag er netjes uit verder
KlantenserviceHelaas had ik het verkeerde model inbouw koelkast besteld dus mijn fout.
Gelukkig Select lid dus retour aangemeld en 2 dagen later weer opgehaald.
Na anderhalve week maar contact opgenomen want de status van de koelkast stond nog steeds op wacht op ophalen.
Het zou uitgezocht worden en ik zou binnen 5 dagen mijn geld terug krijgen.
Verbinding werd verbroken maar ik kreeg wel netjes een mail waarin stond hoe het verder aangepakt zou worden dus dat was prima.
Na anderhalve week maar even contact opgenomen via Livechat met een andere collega en die zou het uitzoeken en oplossen.
Na weer een week maar even gereageerd op de mail die ik als eerste had ontvangen en voor de zekerheid alle nummers en namen van het afhaalbewijs doorgegeven met het verzoek contact op te nemen.
Na 4 dagen nog steeds geen antwoord ontvangen dus vandaag maar weer via de livechat contact opgenomen.
Krijg ik het verhaald dat een andere afdeling het onderzoek niet goed verwerkt heeft en dat ze het nu nog een keer opnieuw gaan starten dus weer 5 dagen wachten voor ik iets hoor.
Hoop dat het nu wel lukt want ondertussen raakt mijn geduld wel op.
Geen goede beurt en beoordeling voor Bol in ieder geval.
Ondertussen wel geld terug en verontschuldigingen maar heeft me wel veel geduld gekost.
Heb de beoordeling daarom iets naar boven aangepast.
Beste Fuzzman,
Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol