bol

Ik bestel al jaren bij bol en ben er altijd zeer tevreden over. Maandelijks zit er toch altijd wat tussen. Verzenden verloopt vlot, ook makkelijk te volgen en je wordt netjes op de hoogte gehouden van levertijden (2h speling). Een stuk aangenamer dan vele concurrenten waar de levertijd op een hele dag wordt ingesteld.

Ook als het pakje niet aan je verwachtingen voldoet, zeer eenvoudig om te retourneren en eenvoudig terugbetaald.

Ten slotte toch nog een bedankwoordje voor de fantastische helpdesk van bol. Niet alleen stuk voor stuk zeer lieve mensen, maar ze helpen je oprecht zeer snel en goed verder. Hier zouden vele fabrikanten nog wat van kunnen leren.

Kortom: Al jaren klant en als het van mij afhangt zal dat ook nog jaren zo zijn!

Op tijd geleverd, degelijk verpakt altijd en in goede staat.

Zie hierboven: Topservice: snel, betrouwbaar, efficiënt. Alleen al voor de klantenservice raad ik bol.com sterk aan.

Bedankt dat je al jaren klant bij ons bent! We hopen dat er nog vele jaren bij komen :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk