AlgemeenIk ben al 3 maanden bezig met een bestelling. 16 feb een bestelling geplaatst die na 3 tot 5 werkdagen bezorgd zou zijn. 7 maart had ik een mail gestuurd de bestelling te annuleren en mijn geld terug te krijgen.
Pas op 8 april kreeg ik eindelijk bericht dat mijn bestelling was geannuleerd. Het geld was daarbij niet teruggestort. 30 april krijg ik een mail met hun excuses dat er problemen zijn met de terugbetalingen. Onderhand is het 18 mei en ben ik geen stap verder.
Hierbij doe ik een oproep aan alle consumenten om niet te bestellen bij deze leverancier. Aan Tweakers de vraag om NBB te verwijderen uit de prijsvergelijker totdat ze hun zaken op orde hebben.
In ieder geval werd er gereageerd op mijn mails ook al zat daar gemiddeld een wachttijd aan van een maand.
Excuses aanbieden is prima maar daar heeft de consument niks aan.
Hoi,
bedankt voor je review. We vinden het vervelend dat je deze ervaring bij ons hebt en dit is zeker niet de bedoeling. We werken er hard aan om onszelf te verbeteren en willen ook benadrukken dat dit geen standaardsituatie is, maar juist een uitzonderlijke situatie als het mis is gegaan. We snappen dat dit vervelend is en bieden hiervoor onze excuses aan.
Zou je in een privébericht op Tweakers je mailadres, bestelnummer en ticketnummer van de klantenservice willen sturen? Dan kijken we mee om te zien wat we nog voor je kunnen betekenen.
NBB.com