tink.nl

In 2021 heb ik eerder besteld bij Tink, toen was er geen enkel probleem. Nu ook producten besteld bij Tink en het is een drama. Een mail gekregen dat het door logistieke problemen lastiger is te leveren. Meerdere malen getracht contact op te nemen met de klantenservice, geen enkele response. Ik wil duidelijkheid anders bestel ik het ergens anders. Mocht ik binnen een aantal dagen nog niks horen laat ik m'n geld via PayPal terughalen en annuleer ik de hele order.

Nog niks geleverd, en het is al te laat. Slecht.

Dramatisch, geen enkel contact mogelijk wat het heel treurig maakt allemaal.

Hi,

Het spijt me te horen dat je deze keer zo'n vervelende ervaring hebt met ons.

In 2021 was je tevreden over onze service, dus het is extra teleurstellend om te horen dat je nu problemen ondervindt. Door logistieke uitdagingen hebben we helaas vertragingen opgelopen. We begrijpen dat het frustrerend is dat je geen reactie hebt gekregen van onze klantenservice.

We willen dit graag voor je oplossen en duidelijkheid geven. Stuur ons alsjeblieft je bestelnummer en contactgegevens via service@tink.nl, zodat we dit snel kunnen oppakken. We zorgen ervoor dat je binnen een paar dagen een update krijgt. Mocht je besluit om de bestelling te annuleren, dan regelen we dat uiteraard ook voor je.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Slimme groetjes,

Het Tink team