AlgemeenTechprotection magsafe oplader doet het niet goed. Na anderhalve maand heen en weer appen, adapter van 20w kopen, terugsturen op eigen kosten (?!?!?!) blijven ze volhouden dat het apparaat goed functioneert en dat mijn adapter niet deugt. Kortom, ze zijn er niet op gericht de klant te helpen. Ze gaan nu het niet werkende apparaat gewoon weer terugsturen.
VerzendingIdioot dat je je retourzending bij een niet goed werkend apparaat à 7,95 zelf moet betalen
KlantenserviceKOOP HIER NIET ALS JE SERVICE WIL!!!!!
Ze leggen alle schuld bij andere apparaten dan de oplader die ik van hen heb gekocht. Op de webshop wordt niet vermeld dat je een adapter van 20w erbij moet hebben. Dat was vervolgens hun advies. Nadat ook dat niet de oplossing was voor het probleem, bleven ze volhouden dat het daaraan ligt en niet aan het apparaat. Ik krijg uiteindelijk hetzelfde apparaat terug (moet nog gebeuren overigens) nadat ik het dubbele heb uitgegeven aan adapter en retourzending. Een duur, nietwerkende koop is het geworden, en vooral veel frustratie rijker. Hier ga ik dus nooit meer kopen.