AlgemeenGelijkwaardig aan oude Centralpoint - prachtige prijzen, onbetrouwbare levertijden, geen verantwoordelijkheid nemen voor verkochte producten.
Eind april een Unifi apparaat bij Dustin besteld op basis van levertijdindicatie "Verzonden binnen 2-3 werkdagen".
Ik heb de bestelling op 24 april geplaatst en direct betaald omdat ik het bewuste apparaat niet direct nodig had. De prijs was een stuk lager was dan bij andere webshops. Na bestelling direct een orderbevestiging ontvangen en rustig afgewacht.
De volgende dag ontving ik een mail dat de levering uitgesteld zou worden met 60 dagen, verwachte levering 26 juni. Direct contact opgenomen met de klantenservice dat ik dit niet kon accepteren.
Snelle reactie ontvangen dat hun leverancier onbetrouwbare informatie aangeleverd had, en daardoor de levertijd niet gehaald kon worden. Er was geen andere mogelijkheid dan de vertraging van 60 dagen moeten accepteren, ondanks dat dit wettelijk niet eens toegestaan is. Ik zou wel kosteloos mogen annuleren.
Hierop aangegeven dat ik een kleine vertraging best zou kunnen accepteren met als uiterste een levertijd van 30 dagen, maar dat ik de unit via hun website besteld had met de door hen opgegeven levertijd, en niet bij hun leverancier. En dat zij best mogen annuleren indien ze niet binnen die termijn zouden kunnen leveren (binnen 30 dagen), maar dat ik dan wel gecompenseerd wilde worden omdat ik dan het product elders zou moeten bestellen en duurder uit zou zijn.
De bewuste servicemedewerker zou dit als klacht doorspelen naar de afdeling klachten, maar daar heb ik na twee weken nog steeds niets van gehoord. Hij heeft uiteindelijk wel de order geannuleerd, en mijn geld heb ik binnen 3 dagen teruggekregen.
Al met al een webshop met onbetrouwbare levertijden die z'n afspraken niet nakomt en zich verstopt achter "het systeem"en hun leveranciers.
Wel een vriendelijke en behulpzame klantenservice, maar ja, liever heb je daar niet mee te maken.
Een nieuwe naam, maar zelfde gedrag als Centralpoint vroeger.
Wordt bij mij vanaf nu standaard uitgesloten van de Pricewatch.
---
Product nooit verzonden.
BIj bestelling verwachte verzendtijd van 2-3 dagen, na bestelling uitgesteld met 2 maanden.
Snelle en vriendelijke reacties van de klachtenservice maar uiteindelijk bleken ze niet in staat de onbetrouwbare levertijd te corrigeren of een oplossing te verzinnen anders dan 2 maanden wachten.
Ondanks de belofte binnen een paar dagen contact te zoeken om de klacht af te handelen nooit meer iets van de klachten-afdeling gehoord.