CAPS

Via een verlanglijstje in de pricewatch hadden SiComputers en Azerty de meeste laagste prijzen. Bij controle van de ontbrekende items bleek dat SiComputers de andere onderdelen ook wel had, maar die niet in de pricewatch stonden/gevoden werden.
Daarop heb ik dus mijn hele lijst bij SiComputers kunnen bestellen. Bij een paar items stond "2-3 werkdagen" als levertijd. Ik had zo 28-4 besteld, dus verwachtte de bestelling rond do/vr. Dat zou goed uitkomen, aangezien ik afgelopen zondag op vakantie ging. Op de website was mooi te volgen welke items al bij SiComputers klaar lagen en op welke nog gewacht moest worden. Eén item duurde iets langer, heb ik bij de klantenservice nagevraagd wanneer ze die verwachtten (zie hieronder).

Alles was netjes in één grote doos verpakt. Dat was voor de bezorger misschien niet heel handig, maar zorgt er wel voor dat alles bij elkaar zit en er niet één onderdeel kwijt raakt.

Aangezien ik beperkte tijd had om alles te ontvangen, heb ik een paar keer contact gehad met de klantenservice via de whatsapp mogelijkheid op de bestelpagina. Het duurde af en toe even voor er geantwoord werd (denk minuten/kwartier, geen uren/dagen), maar de antwoorden waren goed en er werd meegedacht over hoe alles bij mij bezorgd kon worden als ik thuis zou zijn. Dit is ook netjes uitgekomen.

Scorekaart voor CAPS

Qshops