Cameranu

De laatste tijd ben ik veel aan het kijken naar upgrades voor mijn Full Frame Panasonic camera en merk dat Cameranu de beste lensselectie tool heeft voor de L-Mount. Onlangs iets gekocht waar ik uiteindelijk echt totaal niet tevreden over was waarbij het terugsturen enorm makkelijk ging. Onlangs een nieuwe lens gekocht en dat verliep ook vlekkeloos!

De spam via mail valt enorm mee (wat bij andere webshops wel eens anders is), de selectie en overzicht op de website is top en de prijzen zijn competitief/gelijk aan de andere shops wat mij iedere keer terug laat komen naar Cameranu.

Vlotte verzending met T&T code, kwam helaas later i.v.m. drukte bij de postbezorger maar dat is overmacht voor de webshop.

In het verleden aanvragen gedaan voor het inruilen voor oude apparatuur, altijd snelle reactie maar helaas lagere bedragen. De tijd erin steken om zelf iets te verkopen levert over het algemeen iets meer op. Qua retouren was het proces vlekkeloos!

Scorekaart voor Cameranu

Qshops