AlgemeenOngezien slechte support, en daarbij totaal onbereikbaar.
Een 3 tal weken terug bestellen wij een LG televisie bij Hello TV. Na levering plaatsen wij deze bij een klant, en valt het toestel de volgende dag defect.
Na het contact opnemen met Hello TV wat dus rampzalig is, en enkel mogelijk via een formulier krijgen wij de melding dat ze de hersteldienst van LG gaan inschakelen.
Een lang verhaal kort, we zijn 2-3 weken verder en zitten nog steeds met een toestel dat niet hersteld is. LG heeft niet de onderdelen in voorraad, en HELLO TV antwoord totaal niet op emails of andere berichten.
Een goede raad, bestel niet bij deze retailer maar doe dit eerder bij een Bol.com of Coolblue waar ze service wel ten sterkste waarderen. het is een les voor ons, laat het een les zijn voor jullie.
08/05 en we zijn nog steeds niets verder, hun voorstel is nu om binnen 8 WERKDAGEN langs te komen voor een oplossing.
Een alternatief kan zijn dat we opnieuw een nieuwe TV aankopen en betalen (ongezien dat ze zoiets nog maar durven vragen) en ze nadien de oude defecte komen ophalen.
Hi,
Vervelend om te moeten lezen dat de afhandeling van het defect wat moeizaam gaat, dat is zeker niet de bedoeling.
Ik heb jouw order er bij gepakt en zie dat dit inderdaad allemaal iets langer duurt, dit voornamelijk vanwege het ontbreken van de doos en verpakkingsmaterialen. Als deze nog in bezit waren geweest dan konden ook wij sneller overgaan tot afhandeling van het probleem.
Ook zie ik dat jouw order inmiddels is doorgezet naar onze planner zodat we, ondanks het ontbreken van de doos, alsnog overgaan tot omruiling.
We hopen dat het daarmee naar tevredenheid is opgelost.
^
Tim van HelloTV