AlgemeenBij deze webshop twee 4090 videokaarten besteld omdat deze het goedkoopst werden aangeboden en met 24 uur bezorgservice.
Dit was een grote fout.
Het begon allemaal met een foutje van PostNL. Mijn bestelling was kwijt, en dat had ik al heel snel door (binnen 24uur). Dus ik had PostNL natuurlijk bericht. En jawel, het pakket was niet meer te localiseren. Ze verzochten mij de webshop in te lichten zodat ze een onderzoek konden starten.
Ik heb dit meteen gemeld via mail bij de webshop. Ik kreeg snel een bericht terug, dat ze nog even wilden wachten alvorens een nieuw pakket op te sturen. Ik was gerustgesteld. Daarna kreeg ik nog een mail, waar in stond dat ze mijn order niet goed hadden verzonden, want in het pakket wat ondertussen kwijt was zat maar 1 videokaart. Dat deed bij mij al een belletje rinkelen. Als het om zo'n hoge bedragen gaat, dan kijk je toch even goed wat er is besteld en wat er de deur uit gaat.
Na een aantal dagen wachten was ik er klaar mee. Ik had de videokaarten nodig voor mijn werk en wilde opheldering. Ik kreeg weer een mail terug met de belofte dat de videokaarten die dag nog opgestuurd zouden worden.
Weer een dag later, geen bevestiging, geen mail.
Ik heb toen een ultimatum gesteld. Ik wilde graag voor 12:00 die dag een bevestiging dat de videokaarten opnieuw verstuurd werden. En wanneer ik geen bevestiging had voor die tijd de gehele bestelling geannuleerd moest worden.
Het was 12:00 uur. Ik had gemaild dat de bestelling geannuleerd moest worden. Ik heb mijn bestelling toen elders gedaan (au, dat doet pijn op de bankrekening)
De nacht er op rond 04:00 kreeg ik toch bericht dat het nieuwe pakket onderweg was. Dus heb ik weer gemaild, dat ik het pakket aan de deur zou weigeren, en dat ik mijn geld terug wil. Ik had de bestelling immers geannuleerd en had het pakket wat ondertussen veel te laat was niet meer nodig. Het pakket kwam na 2 dagen aan de deur, en ik had de postbode vriendelijk verzocht het te retouren. Prima. Opgelost.
Nee dus.
Het is nu een maand later nadat ik de eerste bestelling heb geplaatst. Ik heb veel te laat na de orginele bestelling een pakket ontvangen wat ik ondertussen al had geannuleerd. En nu heb ik mijn geld nog niet terug.
De vriendelijke meneer aan de andere kant van mail belooft mij telkens dat het geld binnen een dag terug op mijn rekening staat. Maar, zoals je het aan voelt komen, dat is niet zo. Ik heb hem ook al duidelijk gemaakt dat hij niet steeds dingen moet beloven (zoals: ik maak het meteen handmatig over, morgen staat het op je rekening) die niet gebeuren. Er is nu radio stilte, en ik wacht op mijn geld.
Normaal gesproken schrijf ik als iets me niet helemaal goed is bevallen geen slechte review. Maar dit is echt niet normaal. Een maand lang 4k kwijt waar ik nog steeds op wacht.
Advies: betaal een €10, €20 of zelf €50 meer bij een bekende webshop, en ga niet met deze webshop in zee.
Succes.
Niet binnen 24 uur.
Pakket kwijt.
Bestelling alsnog verzonden na annuleren.
Beloven heel veel, doen helemaal niets.
Maand wachten om je geld terug te krijgen.
Telefonisch niet bereikbaar.
Communicatie met verschillende personen die elkaar niet op de hoogte stellen.
* Na het plaatsen van deze review is het binnen 1,5 uur geregeld. Chapeau. 2 sterretjes terug gewonnen.
Goedenavond,
Fijn dat ik u net even op de mail heb gesproken. Ik heb per uitzondering voor het ongemak het bedrag handmatig overgemaakt en dit staat nu op uw rekening.
Wij gaan uitzoeken hoe dit is gebeurt en onze excuses dat dit zo is gegaan.
^
Jeroen