AlgemeenOnlangs heb ik een aankoop gedaan bij CameraNU, maar helaas was mijn ervaring niet positief. De productinformatie op de website klopte niet en de levertijd was tegenstrijdig. Ik heb telefonisch contact opgenomen en na drie keer om opheldering te hebben gevraagd, zou ik via e-mail de juiste informatie ontvangen. Na twee dagen kreeg ik echter een e-mail van de medewerker waarin stond dat ze de juiste informatie niet kon vinden.
Uiteindelijk heb ik twee producten gekocht. Na ontvangst kon ik bepalen welke van de twee het juiste was, en de andere wilde ik retourneren. Het retourneren via de post bleek echter ingewikkeld omdat ik geen retourlabel had ontvangen. Daarom besloot ik maar langs de winkel te gaan.
Toen ik daar aankwam, moest ik 20 minuten wachten omdat de medewerkers gezellig met elkaar aan het kletsen waren in het kantoortje. Toen ik eindelijk om hulp vroeg, stak één van hen zelfs zijn hand op ten teken dat ik moest wachten. Uiteindelijk kwam er toch iemand om mij te helpen. Het duurde in totaal 30 minuten voordat mijn retour was afgehandeld, inclusief het handmatig invullen van mijn IBAN.
Na een week kreeg ik een e-mail waarin stond dat mijn rekeningnummer niet bekend was, dus moest ik het opnieuw e-mailen. Na twee weken had ik echter nog steeds geen terugbetaling ontvangen, dus moest ik er weer achteraan gaan. We zijn een maand verder en ondertussen is wel alles geregeld maar mijn god, ik doe dit nooit weer.
---
Recentelijk een aankoop gedaan bij CameraNU, maar helaas was mijn ervaring niet positief. De productinformatie klopte niet en de levertijd was verwarrend. Voor mijn volledige review kun je hierboven lezen.
In mijn uitgebreide review beschrijf ik mijn ervaring met CameraNU, inclusief problemen met de productinformatie, de moeizame retourprocedure en de trage terugbetaling.
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor je review.
Onze oprechte excuses hiervoor, dit is zeker niet de service die je van ons mag verwachten!
Graag zou ik nog wat meer informatie van je ontvangen, zoals in welke winkel je bent geweest, zodat ik de collega's hier ook op kan aanspreken. Dit mag in de toekomst uiteraard niet meer gebeuren.
Je kunt ons mailen via vragen@cameranu.nl en dan aangeven dat je mailt naar aanleiding van de reactie op jouw review.
Dan kijk ik direct graag even mee of ik wellicht nog iets voor je kan betekenen als tegemoetkoming voor deze situatie.