AlgemeenBestelproces is prima gegaan. De ervaring van bestellen en betalen van producten gaat via bol.com prima.
VerzendingDe levering van het product was prima. Het product is op tijd aangekomen.
KlantenserviceIk bestel al vele jaren producten via Bol.com en tot op heden had ik geen klachten. Echter, recent hebben wij bij bol.com een elektrische step voor onze dochter besteld. Deze step is na slechts 3 keer gebruik door midden gebroken, zonder dat deze op buitensporige wijze is gebruikt. Na contact te hebben gehad met zowel de partner als bol.com blijkt dit defect niet onder de garantievoorwaarden te vallen. Wat dus betekent dat wij op geen enkele wijze gecompenseerd worden.
Ik vind het te belachelijk voor woorden dat een step na 3 x gebruik kapot gaat en zowel de partner geen enkele verantwoordelijkheid neemt in enige vorm van tegemoetkoming. Daarbij in ogenschouw nemend dat ik al ruim 10 jaar (trouwe) klant ben bij bol.com en nooit eerder een klacht heb ingediend. Enige vorm van begrip en compensatie had ik dan ook wel op zijn plaats gevonden. Schijnbaar, weegt dat niet mee in de service van Bol.com en wordt er te rechtlijnig alleen gekeken naar of iets wel/niet onder de garantievoorwaarden valt. Je kunt wel stellen dat ik teleurgesteld ben in de service van bol.com. Die trouwe klant ben ik niet meer, want deze ervaring heeft toch wel voor grote teleurstelling en boosheid gezorgd.
Beste Ruis,
Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol