AlgemeenHadden een goede aanbieding voor een UPS waar ik naar op zoek was. Specs op de site niet 100% correct maar kon op de foto's en de specsheet van de fabrikant verifiëren dat het toch echt de juiste was. (En bleek ook na aflevering.) Invullen adresgegevens was wat quirky door de overactieve validatie: klagen dat het format van de postcode niet klopt omdat er geen spatie tussen de cijfers en letters staat... en dat er illegale karakters in het telefoonnummer zitten, omdat daar juist wel een spatie in staat. Allemaal overkomelijk, maar dat kan soepeler anno 2024 lijkt me. Verder niets op aan te merken, netjes afgehandeld tot en met betaling.
VerzendingMaandagavond laat besteld, donderdagochtend bezorgd per DHL. Netjes voor een zending vanuit Duitsland. Per mail voldoende op de hoogte gehouden van de voortgang.
Hoi,
bedankt voor je review en je bestelling! We hopen dat je er veel plezier van hebt. Ons systeem is heel gevoelig bij het invullen van adresgegevens en telefoonnummers, vandaar dat er niet veel ruimte is om van deze formats af te wijken. We werken er hard aan om dit voor de toekomst te verbeteren! Daarom waarderen we ook je feedback!
NBB.com