Amazon.nl

Ontzettend slechte afhandeling van Amazon zelf bij artikelen die niet naar behoren functioneren en waarvan ze geen beroep kunnen doen bij de fabrikant. Ondanks dat een medewerker de refund toe heeft gezegd van 2 robotzuigers heb ik er slechts 1 refund ontvangen op Ideal. De andere via VISA is tot op heden nog niet ontvangen. Ik ben al 6 weken intensief met Amazon aan het mailen maar ze zien kans de boot af te houden. Het lijkt of het bedrijf moeite heeft met de terugbetaling waar ik recht op heb en ze hanteren een slecht beleid hierin. Dit geeft weinig vertrouwen nog enig artikel ooit daar te bestellen.

Levering kwam op tijd en sneller dan verwacht was dat met hun afhandeling van klachten ook maar zo. Daar blijven ze in gebreke!!

Waardeloos en niet tot resultaat leiden. Onzinnige mails die als zgn positief worden opgevat terwijl je een klacht schrijft. Ze kunnen een voorbeeld aan een bedrijf als BOL nemen hier in Nederland.

Scorekaart voor Amazon.nl