Algemeen28 maart een GPU besteld dat toen binnen 3 werkdagen geleverd zou moeten worden. Dagen later niets veranderd met dezelfde levertijd van binnen 3 werkdagen. Nadat ik een mail gestuurd had om opheldering te vragen kreeg ik als antwoord dat ze niet wisten wanneer ze de GPU konden leveren en daarom adviseerden of een ander product te kiezen of de bestelling te annuleren. In de tussentijd waren ze wel meerdere keren de prijs en levertijd van het product aan het aanpassen op hun site (beetje vies om een product die je niet kan leveren aan te blijven bieden aan je klanten)
Ik koos om te annuleren en 2 april kreeg ik een creditnota voor de GPU. Mijn geld zou binnen 14 dagen teruggestort worden op mijn bankrekening. Ik heb mijn geld nog steeds niet ontvangen.
Product werd niet geleverd in de tijd dat ze zeiden
KlantenserviceIk zag een andere recensie waar de koper in een soorgelijke situatie is beland. Ik voeg mijn eigen recensie toe om aan te tonen dat dit wel vaker voor kan komen bij dit bedrijf.
Ik ben netjes te woord gestaan dus over het algemeen heb ik geen klachten over de klantenservice maar het feit dat ze producten als te koop zetten die ze niet kunnen leveren en het feit dat het zo lang duurt voordat ze je geld terugstorten overschaduwt al het positieve dat ik op te merken heb aan mijn ervaring met SIComputers