NBB.com

bestel proces verliep zoals verwacht. Plaatsen en leveren was zoals ik verwacht van een webshop.

Update:
De beloofde schijven van de opruil actie worden niet gestuurd. Uit eigen beweging van NBB volgt er nu een terugbetalen, waar ik niet op zit te wachten.

Redelijk verpakt in wat piepschuim waarin het waarschijnlijk bij hun aangeleverd word. Stevig genoeg.

Een van mijn 5 schijven was een DOA. RMA wissel gedaan. Had wel wat sneller gemogen voor een Defecte levering. Vervangende schijf ontvangen. Nu blijkt dat de andere 4 schijven niet door de S.M.A.R.T. test heen komen en daardoor niet functioneren. Telefoon nummer gebeld in Nederland binnen de service window. Krijg een bandje dat ze er niet zijn. Duitse nummer gebeld maar die bieden geen Engels talig support wat ik vreemd vind. Al met al totaal niet tevreden over de service. Laatste keer dat ik hier iets bestel.

update:
NBB klanten service is nog steeds niet te bereiken op het aangegeven telefoon nummer. Zonder overleg worden mijn aankoop bedrag terug gestort inplaats van een omruil actie zoals in de onderstaande reactie vermeld word. Ondanks meerdere verzoeken om contact met mij op te nemen is dit nog steeds niet gebeurd. Benieuwd wanneer de terugstorting plaatsvind.

Hoi,

bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het vervelend dat de schijven niet naar behoren werken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We zullen de schijven opnieuw omruilen, zoals bij de eerste schijf. Je zult via de mail hier meer informatie over krijgen.

We hopen dat je hiermee tevreden bent en dat je binnenkort zonder problemen je schijven kunt gebruiken.

Scorekaart voor NBB.com