HP Store

Laptop besteld via de HP online store. Bestelproces was gemakkelijk en verliep probleemloos. Aangezien de bestelling op Goede Vrijdag was gedaan duurde het tot na Pasen voordat ik bericht kreeg van HP dan de laptop onderweg zou zijn. Op zich allemaal normaal.

Vanaf toen begon de slechte film. Inderdaad "onderweg zou zijn" want het track en trace nummer van DHL werkte nog niet.
In het begin dacht ik nog dat de status op de DHL website wel snel ge-update zou worden maar er veranderde niks. Status bleef "We hebben geen zending gevonden" met andere woorden DHL had de laptop blijkbaar nog niet ontvangen. Ergens was het fout gegaan tussen HP en DHL. Laptop is nooit geleverd dus.

Na diverse telefoontjes en emails met HP support ontving ik tot mijn grote verbazing het verzoek om aangifte te gaan doen bij de politie?????
Aangifte doen over iets wat ik nooit ontvangen heb?
Ook werd mij verteld dat er een onderzoek gestart ging worden wat wel 30 dagen kon duren. Tot die tijd kunnen ze geen nieuwe laptop sturen of een terugbetaling doen.

Wat heb ik als klant te maken met de problemen tussen HP en DHL? De HP support desk kon naar eigen zeggen niks voor mij doen. Mijn verzoek om een snelle oplossing wordt genegeerd. Medewerkers "snappen" het maar kunnen niks doen. Onbegrijpelijk voor een gerenommeerd bedrijf al HP dat ze er dit soort customer service op na houden.

Laptop is kwijt geraakt tussen HP en DHL dus nooit geleverd. Track en Trace nummer bij DHL geeft aan: "We hebben geen zending gevonden"

Klantenservice medewerkers "snappen" het probleem zeggen ze maar luisteren niet naar het echte probleem laat staan dat ze met een oplossing komen.

Scorekaart voor HP Store