Proshop.nl

Beste drjas,

Bedankt voor je review.

We zijn blij om te horen dat we je met een tevreden gevoel hebben achtergelaten ondanks dat je bestelling uiteindelijk niet helemaal is verlopen zoals verwacht.

Met een kwart miljoen producten kan het inderdaad wel eens misgaan qua productinformatie, hetzij in de tekst of qua afbeelding. Gelukkig hebben we deze fout dankzij jou kunnen herstellen.

Wat de bezorging betreft kan ik uit je review niet opmaken of het om een DPD of PostNL pakket gaat, maar ook daar kan het helaas wel eens misgaan. Wanneer je als klant in dat soort gevallen, zoals jij gedaan hebt, contact met ons opneemt, kunnen wij helpen met een oplossing.

D.w.z. dat we de vervoerder in eerste instantie contacteren met het verzoek een pakket te achterhalen en alsnog te bezorgen. Mocht hen dit niet lukken, dan kunnen wij overgaan tot plan B, en dat is of een nieuw pakket (onder voorbehoud dat we het product nog hebben) of vergoeding van het volledige aankoopbedrag.

Mvg

Proshop