tink.nl

Ik pas mijn review toch nog even aan omdat ik iets te vroeg was met aan te geven dat Tink de producten niet levert. Ik zal mijn beoordeling ook verhogen van waardeloos naar voldoende.

Ik heb uiteindelijk mijn producten netjes gekregen en eigenlijk niet eens heel veel later dan oorspronkelijk aangegeven. De prijs was zeer goed en wat dat betreft zou je een veel hogere beoordeling verwachten.

Maar de klantenservice van Tink blijft verschrikkelijk slecht en die zorgt ervoor dat ik zeker geen hogere beoordeling als voldoende kan geven en ook dat ik zelf echt heel goed zal moeten nadenken voor ik nogmaals een bestelling bij Tink plaats.

Ik heb uiteindelijk mijn producten gewoon redelijk netjes op tijd binnen gekregen, ik heb daardoor de beoordeling verhoogt van waardeloos naar slecht. Het blijft slecht omdat ze niet duidelijk zijn in wanneer de producten binnen komen en communicatie is key!

Bij mij viel het uiteindelijk reuze mee maar er zijn genoeg reviews online te vinden waar het heel wat minder goed is gegaan. En als je geen response krijgt van het bedrijf bij een vertraging dan ga je al snel het ergste denken...

Er is simpelweg geen klanten service, je chat met bots en krijgt geautomatiseerde antwoorden, geen enkel persoonlijk contact mogelijk. Niet via mail maar ook niet via telefoon... als je een slechte review plaatst dan zijn ze er als de kippen bij om er op te reageren.

In mijn geval had ik nooit een slechte review geschreven als ik op een normale manier contact had kunnen krijgen met Tink. Als ze aangegeven hadden dat er een probleem met de leverancier was maar dat de verwachting was dat dit x dagen vertraging zou opleveren dan was het prima.

Maar bij elk contact krijg je via de chat een geautomatiseerd antwoord, tel daar bij op dat de reviews van dit bedrijf online heel slecht zijn en je bent al heel snel geneigd te denken dat je opgelicht bent... De klantenservice zorgt er voor dat dit bedrijf van mij geen goeie beoordeling krijgt maar ik vond het wel zo netjes om hem iets minder slecht te maken dan ik oorspronkelijk had gedaan.

Beste klant,

Bedankt voor het delen van uw ervaring, hoewel het spijtig is om te horen dat deze niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen uw teleurstelling en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Tijdens de promotieperiode waarin u heeft besteld, hadden we inderdaad te maken met bevoorradingsproblemen, wat heeft geleid tot vertragingen bij de levering van sommige producten. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn voor onze klanten, en we streven ernaar om onze processen te verbeteren om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Ik wil u verzekeren dat we er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als het echter niet lukt om uw producten op tijd te leveren, heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren en een terugbetaling te ontvangen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we uw vertrouwen kunnen herstellen en u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn.

Het Tink Team

Scorekaart voor tink.nl