Proshop.nl

Bestelling plaatsen en zonder account afrekenen was voldoende eenvoudig en snel te doen.

Helaas is hierna via de link die je ontvangt niet meer je bestelling terug te vinden. Je moet dan alsnog een account aanmaken (denk ik. Ik wil namelijk geen account aanmaken).

Hou er aub rekening mee dat ze geen eigen voorraad/magazijn hebben. Op de site op voorraad en 2-3 werkdagen qua bezorging.

Helaas kreeg ik na het bestellen een email dat het produkt bezorging loopt via postnord. En ondertussen 5 werkdagen later nog steeds op "onderweg" staat en dat het de "land van de verzender" heeft verlaten.

Dit is mijns inzien gewoon dropshipping!

Klantenservice reageert niet op mijn vragen. Geeft enkel aan dat ze "hopen dat het op tijd aankomt"

Er wordt niet gereageerd op mijn vraag waarom het niet wordt bezorgd zoals afgesproken via de site en ook op de bevestigingsmail. Ook waarom ze niet op de site aangeven dat het niet in NL in eigen magazijn op voorraad is.

6-4-2024 Update na de reactie van "pro"shop hieronder:
Ten eerste: Graag had ik eerder dit als reactie van de klantenservice ontvangen. ipv mijn vragen en reactie te negeren en enkel te antwoorden: "ik hoop dat het op tijd aankomt" eenmaal in Nederland kan je hieronder de track en trace nr vinden.

Daarnaast ik heb zojuist van postNL ontvangen dat het produkt op 5-4-2024 bij postNL pas is aangekomen en dat ik het op maandag 8 april kan verwachten. Dat is dus 4 werkdagen later dat het bij postNL is aangekomen.

Volledig onzin dus dat dropshipper "pro"shop aangeeft dat het 2-3 werkdagen zou moeten duren bij het op voorraad zijn van het produkt.

Beste DNA,

Bedankt voor je review.

Wij hebben wel degelijk een eigen magazijn, maar omdat ons assortiment uit een kwart miljoen producten bestaat, passen die niet allemaal in ons eigen gebouw.

Daarom hebben wij producten met de status "op voorraad", d.w.z. in ons eigen magazijn, en producten met de status "extern magazijn", d.w.z. bij de leverancier in het magazijn.

In jouw geval heb je eeb bestelling geplaatst voor een product dat wij in ons eigen magazijn hebben, en die worden normaal gesproken dezelfde dag verstuurd. In dit geval heb je bestelling echter op zaterdag 30 Maart geplaatst, en was er op zondag 31/3 en maandag 1/4 Pasen, en dan zijn wij gesloten.

Je pakket is daarom op de eerstvolgende werkdag 2 April verzonden met een verwachte levertermijn van 5 April.

Mvg

Proshop