Proshop.nl

zeer goede service.

ik zag een product enkel klopte de afbeelding niet. daardoor wist ik niet zeker of het product was wat ik wilde hebben. mailtje gestuurd en vervolgens kreeg ik een hele viendelijke mail terug en ik zag dat de afbeelding was aangepast.

nu ik het zeker wist ben ik gaan bestellen. alles zoals het hoort te gaan met een webshop.

zo nu en dan ingelogd om te checken waar het bleef en op gegeven moment maar even contact gezocht. weer een hele vriendelijke reactie en ook echt feedback waar je wat aan hebt. bleek dat er iets mis is gegaan met de verzending. of ik anders misschien liever mijn geld terugwilde. jammer, maar goed doe maar dan.

ik ergens anders het product besteld en krijg ik een dag later een mailtje van proshop dat het pakket terecht is en dat het er alsnog aankomt. ik zoiets van ojee nu geef ik het dubbele uit en ik heb er maar eentje nodig. ik weer even contact gezocht en je raad het al.. weer een hele vriendelijke mail met een nette oplossing: ik kreeg een gratis retourlabel zodat ik het kostenloos kon terugsturen. dat gedaan en daarnet zag ik het geld op mijn rekening.

dus uiteindelijk niet via proshop gekocht. het heeft mij wel wat energie gekost om uiteindelijk niets te krijgen maar ik ben er zo positief over omdat de afhandeling gewoon heel netjes en menselijk en zoals het hoort is gegaan. dat is met andere clubs soms ver te zoeken tegenwoordig en je lijkt dan gek als je dat niet normaal vindt.

proshop, jammer maar zo kan het nou eenmaal lopen en hartelijk bedankt voor de vriendelijke en correcte service.

volgende keer beter

---

---

Beste drjas,

Bedankt voor je review.

We zijn blij om te horen dat we je met een tevreden gevoel hebben achtergelaten ondanks dat je bestelling uiteindelijk niet helemaal is verlopen zoals verwacht.

Met een kwart miljoen producten kan het inderdaad wel eens misgaan qua productinformatie, hetzij in de tekst of qua afbeelding. Gelukkig hebben we deze fout dankzij jou kunnen herstellen.

Wat de bezorging betreft kan ik uit je review niet opmaken of het om een DPD of PostNL pakket gaat, maar ook daar kan het helaas wel eens misgaan. Wanneer je als klant in dat soort gevallen, zoals jij gedaan hebt, contact met ons opneemt, kunnen wij helpen met een oplossing.

D.w.z. dat we de vervoerder in eerste instantie contacteren met het verzoek een pakket te achterhalen en alsnog te bezorgen. Mocht hen dit niet lukken, dan kunnen wij overgaan tot plan B, en dat is of een nieuw pakket (onder voorbehoud dat we het product nog hebben) of vergoeding van het volledige aankoopbedrag.

Mvg

Proshop