Hardware-Experts

Mijn LG monitor was stuk gegaan en ik was op zoek naar een nieuwe. Kwam via Tweakers Pricewatch uit op Hardware-Experts en daar een nieuwe LG 27UP85NP-W monitor besteld.

De volgende dag ontving ik de monitor maar bij het uitpakken bleek helaas dat deze niet ongebruikt was. Er zaten veel haren, vegen en vingerafdrukken op het scherm. Nadat ik hem had schoongemaakt en aangezet zag ik ook dat hij al 8 uur had aangestaan.

Ik had een nieuwe monitor besteld en verwacht. Niet een (vermoedelijk) retour gestuurd exemplaar.

Het scherm ziet er wel goed uit maar het geluid werkt niet, aangesloten op een MacPro M1 via USB-C.

Update 04 april: Hardware Experts heeft contact met me opgenomen na het lezen van de review. Ze vertelden me dat er een fout was gemaakt en hebben me een oplossing aangeboden. Bedankt hiervoor.

De dag na bestelling zoals beloofd en verwacht op tijd en goed door PostNL geleverd.

zie mijn uitleg over de oplossing van de fout van Hardware Experts. Prima klantenservice. Fijn!

Scorekaart voor Hardware-Experts