123-3D.nl

Makkelijk op de website te bestellen en redelijk snel en goed verpakt thuis bij mij afgeleverd.

Helaas was het product (mainboard van de 3D printer) defect bij aankomst. Dit werd als DOA redelijk opgelost (ik moet zelf het mainboard vervangen).

De klantenservice liegt over de garantie.

In Nederland heb je op een 3D printer minimaal 2 jaar garantie. De klantenservice liegt en zegt dat het één jaar is. Door ze met de neus op de feiten te drukken komen ze er schoorvoetend op terug (maar geen excuses hoor), maar stellen wel allerlei eisen (foto's van de omgeving van e printer e.d.) en lijken de schuld (na hun eerdere leugen) op mij te willen schuiven zonder aan te willen geven waarom ze denken dat ik schuldig ben aan het defect.

Helaas nog geen oplossing, maar wel aantoonbare leugens.

Goed dat je jouw ervaring via deze weg aan ons kenbaar maakt. We helpen je graag verder.
De printer heb je ongeveer 1,5 jaar geleden aangeschaft. Toen is het mainboard onder garantie vervangen. Fijn dat dit zo naar tevredenheid is opgelost.
Helaas blijkt het mainboard wederom defect. Je hebt 12 maanden garantie op 3D printeronderdelen en verder fabrieksgarantie op defecten aan originele producten. Deze garantie is inmiddels verlopen.
Wij hebben gevraagd om enkele foto's van de situatie. Aan de hand daarvan kunnen wij dit beter beoordelen. We kijken dan graag na hoe we je hierin alsnog tegemoet kunnen komen en wat we kunnen betekenen. Zou je deze foto's alsnog als reactie op onze e-mail kunnen sturen? We zien de mail graag tegemoet. Groetjes, Kim van 123-3D

Scorekaart voor 123-3D.nl