Proshop.nl

Samengevat: scherp geprijsd en ondanks behoorlijke vertraging, waar ProShop niks aan kon doen, was de communicatie wel prima.

Had een Razer Kitsune besteld. De levering werd in totaal drie keer uitgesteld. Deze controller was nieuw en overal uitverkocht, dus gewoon gebrek aan voorraad waar ProShop zelf weinig aan kon doen.

Heb na de tweede vertraging een mailtje gestuurd met navraag naar de verwachte levertermijn. Daar kwam snel en netjes antwoord op.

Na de derde vertraging nog eens beleefd gemaild. Omdat er elders weer voorraad was ondertussen vroeg ik ook of ze een interne wachtlijst hadden. Na twee maanden en €300 wil je toch enigzins gerustgesteld worden dat je niet nummer 100 bent terwijl de voorraad druppelsgewijs binnenkomt. Daar kwam weer snel antwoord op maar daarin werd me niet meer verteld dan dat zij zelf weer binnen een week voorraad verwachtten.

Nu zijn we een week verder en hij is net bezorgd. Netjes track en trace enzo ontvangen natuurlijk.

Dat er steeds snel antwoord kwam, met waarschijnlijk de meest nauwkeurige informatie die ze zelf hadden, is eigenlijk al meer dan je mag verwachten als je voor verreweg de laagste prijs koopt. Vandaar een goede beoordeling van mij.

Zie hierboven. Verzending met DPD verliep transparant. Vrijdagavond 23:55 verzendbevestiging ontvangen en maandag om 12:00u bezorgd.

Bestelling was vertraagd buiten hun macht om. Communicatie hierover verliep eigenlijk goed. Zie de samenvatting hierboven.

Goedemorgen,

Bedankt voor je positieve review.

Omdat wij voor sommige producten afhankelijk zijn van een externe leverancier, kan het in een enkel geval voorkomen dat er vertraagde levering optreedt vanuit de leverancier.

Het staat je uiteraard altijd vrij om contact op te nemen om naar de status van je bestelling te vragen, en dan doen we zo goed mogelijk ons best om je van de juiste informatie te voorzien.

We zijn ook blij te horen dat je het product uiteindelijk goed in huis hebt mogen krijgen.

Groet,
Proshop