CAPS

Ik heb in redelijke korte periode 2 pc's besteld waarvan verreweg de meeste onderdelen bij SiComputers vandaan kwamen. Prijstechnisch gezien gewoon het meest interessant. Verder geen slechte ervaringen dus prima zo.

Enige vervelende is dat je als bedrijf geen retourrecht hebt. Dat is niet iets specifieks voor SiComputers maar geldt, denk ik, voor alle webwinkels. Als je niet helemaal zeker bent van een bepaald onderdeel kan het niet meer terug. Om dit te omzeilen zou je in eerste instantie een particuliere bestelling kunnen doen, evalueren, retour sturen en vervolgens als bedrijf een eventueel aangepaste bestelling indienen wat meer kosten met zich meebrengt voor de webwinkel. Misschien een heroverweging waard (voor alle webshops) om hier toch iets van een regeling voor te treffen?

Opmerking over de website bij het bestellen: ik dacht in eerste instantie dat het plaatsen in de winkelmand niet werkte. Toen ik er eindelijk achter kwam dat het iets te maken had met snelheid had ik al 21 processoren in m'n winkelmand.

Alle componenten kwamen keurig verpakt in 1 doos aan. Verzending was keurig op tijd beide keren dus geen klachten.

Scorekaart voor CAPS

Qshops