Proshop.nl

De Akaso camera bleek bij levering een defecte standaard remote te hebben. Gelijk een "RMA" (klacht) aangemaakt kreeg gelijk een retour formulier na overleg met de klachtenservice het geheel opgestuurd en 5 dagen (weekend) later al een nieuwe binnen, dit keer deed de remote het wel.
Met anders woorden een perfecte afhandeling, super snel geleverd, retour en opgelost.
Ben dus super tevreden

De Akosa heeft, zo ik op internet heb kunnen lezen wel vaker een probleem met de standaard remote die als een DOA binnenkomt. Maar die Akoso's zijn wel leuke actioncams tegen een goede prijs. moet toch ergens vandaan komen

snel geleverd binnen 2 dagen, op tijd dus en een duidelijk goede communicatie over de levering.

Ze hebben een Nederlandse servicedesk wat de communicatie heel erg makkelijk maakt. Bij de vraag of ze alleen de defecte remote retour wilde hebben reageerden ze binnen een dag, hebben zelfs kort telefonisch contact gehad ter verduidelijking. Super service dus.

Beste Henk,

Bedankt voor je positieve review.

We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, en we hopen je weer te mogen zien in onze webshop.

Groet,

Proshop