NBB.com

Ondanks melding dat het een Nederlands bedrijf is met Duitse wortels is niet correct.

Op 18 maart 2024 reageert NBB op een review:

"Wij zijn een Nederlands bedrijf met een Duits moederbedrijf. Dit houdt in dat ook voor de garantie de gangbare regels in Nederland gelden."

Na het plaatsen van een bestelling blijkt de factuur een DE BTW nummer te hebben, dus niet makkelijk om BTW terug te vragen. BTW verlegd optie is niet te vinden.

Bestellen ging zonder problemen.

Ik ga hierdoor mijn bestelling terugsturen, want wil bedrijfsmatig BTW kunnen terugkrijgen.

Ook veel 'dreigende taal' in e-mail ontvangen na bestellingen en coranamaatregelen

" Zodra wij je bestelling verzendklaar hebben gemaakt, ontvang je een aparte verzendbevestiging. Als de goederen niet als "onmiddellijk uit voorraad" werden gemarkeerd in onze online shop, wachten we nog steeds op de ontvangst van de goederen. Pas dan kan uw bestelling verzendklaar worden gemaakt. Je vindt de verwachte leveringsdatum in het PDF-document in de bijlage onder de vermelding van de aangekochte producten met "Verwachte leveringsdatum".
Let op: Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen om de bezorgers en andere bij de levering betrokkene medewerkers te beschermen, kunnen in sommige gevallen vertragingen van maximaal twee weken optreden. Het is mogelijk dat de status van de verzending gedurende langere tijd niet verandert. We hebben hier helaas geen invloed op. In de meeste gevallen is je bestelling gewoon onderweg. Bedankt voor je begrip.
Meer informatie over de huidige coronamaatregelen vind je hier: Huidige verzendingsmaatregelen
Let op bij de aankoop van een digitaal product of een product met digitale elementen: wij zullen je op de volgende website informeren over de beschikbaarheid van een update en de gevolgen van het niet installeren ervan: https://notebooksbilli.gr/aktualisierung"

"Let op: het kan enige tijd duren voordat de status van je zending zichtbaar is. In sommige gevallen krijg je de foutmelding „De zending is niet gevonden“ of „De zending is elektronisch aangekondigd“. Ook is het mogelijk dat de status van de verzending gedurende langere tijd niet verandert. We hebben hier helaas geen invloed op. In de meeste gevallen is je bestelling gewoon onderweg. Bedankt voor je begrip.
Het is helaas niet meer mogelijk om het afleveradres te wijzigen of je pakket door te sturen naar een pakketpunt. Bedankt voor je begrip.
Als je bestellingen in meerdere delen wordt verstuurd, bijvoorbeeld omdat niet alles in één doos past, ontvang je meerdere berichten van ons met trackinginformatie.
BELANGRIJKE MEDEDELING BETREFFENDE DE ONTVANGST VAN GOEDEREN:
Controleer het pakket zorgvuldig voordat je het aanneemt! Als de verzenddoos niet in perfecte staat is, laat de bezorger dan de schade vaststellen. Anders is het zeer moeilijk om in geval van transportschade een verzekeringsvergoeding te krijgen. Neem voldoende tijd om de verpakking grondig te controleren en laat je niet opjagen door de bezorger.Door te tekenen bij de bezorger bevestig je tevens dat de goederen correct zijn ontvangen."

Aanvulling:

Bedankt voor je snelle en inhoudelijke reactie.

Er wordt helaas niet (direct) ingegaan dat het geen Nederlands bedrijf is, wat wel eerder als reactie op één van de reviews was aangegeven. Er is geen inschrijving bij KvK en NL facturen. Het is een Duits bedrijf met een NL klantenservice

Hoi,

bedankt voor je bestelling en je review. Op dit moment is het niet mogelijk om via de Nederlandse shop zakelijke bestellingen te plaatsen. Daarom kan er ook bij het bestellen geen Nederlands BTW-nummer ingevuld worden en zijn alle bestellingen automatisch een B2C-bestelling. Dit betekent ook dat er helaas achteraf geen aangepaste factuur gemaakt kan worden.

Indien bedrijven interesse hebben voor een zakelijke bestelling kunnen ze via de Duitse website (notebooksbilliger.de) een bestelling plaatsen en een BTW-nummer invullen of contact opnemen met onze B2B-contactpersonen via b2b@notebooksbilliger.de.

Ook werken we er hard aan om onze mails te updaten. We vragen daarom onze klanten om een beetje geduld. We vinden het daarom ook fijn dat onze klanten ons directe feedback geven, want daar leren we van.

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com