NBB.com

Mbt aanschaf 4 Hdd’s 6Tb voor Synology Nas contact gehad met NBB via tel., waarna de chat bot op website, vraag gesteld mbt aanschaf WD of Synology Nas HDD.
Persoon aan de andere kant kon hier weinig of niets over zeggen, behalve dat ik de “klantenservice” moest contacten via email.
Onderstaande bevestiging ontvangen en daarna helaas …….., klantenservice zit in 🇩🇪 denk ik!!!
Quote:
Bedankt voor uw verzoek aan de klantenservice van NBB.com, dat wij zojuist hebben ontvangen en zo snel mogelijk in behandeling nemen op Ticket #801764982. BELANGRIJK: Gelieve in de tussentijd geen vragen te stellen over de verwerkingsstatus, aangezien dit de verwerkingstijd zal verlengen.

Wij hebben in deze e-mail nog meer belangrijke informatie voor u verzameld en zouden het op prijs stellen als u even de tijd neemt om deze te lezen.

Als u ons dringende aanvullingen op uw vraag wilt sturen, kunt u deze e-mail beantwoorden. Zorg ervoor dat het ticketnummer niet uit de onderwerpregel wordt verwijderd.

In de tussentijd raden wij u aan een kijkje te nemen in onze Help & FAQ sectie op https://service.nbb.com/help/nl-nl. Daar vindt u veel nuttige informatie. Mocht u daar een passend antwoord op uw vraag hebben gevonden, dan ontvangen wij graag een kort antwoord op deze mail met de mededeling dat uw vraag is opgelost.

Verzending niet van toepassing,Verzending niet van toepassing,Verzending niet van toepassing, Verzending niet van toepassing, kan niet versturen!!!!

Quote:

Hoi,

Bedankt voor je review. We snappen dat het vervelend is als je niet direct een antwoord via de telefoon kan krijgen. Je vraag is echter een technische vraag, waardoor we onze klanten doorverwijzen naar de mail, zodat onze technische experts hier een goed antwoord op kunnen geven. We doen daarbij ons best om zo snel mogelijk antwoord te geven.

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com