AlgemeenOp 18-01-24 een ps5 besteld eerst contact gehad via whatsapp waar hij direct reageerde, dan dacht ik ok is een legit winkel dus maar besteld. Hij zei binnen 1 week heb je u ps5. Week ging voorbij en niets meer vernomen.
Nogmaals via whatsapp gestuurd toen geen reactie meer. Dan maar eens via mail geprobeerd geen reactie meer tot op 14/02 naar de winkel gereden. Toen ter plekken geannuleerd hij zei me ja na 2 dagen heb je u geld terug en hij gaf zijn gsm nummer voor het zo goed te laten blijven. Na 2 dagen niets op de rekening. 30x hetzelfde verhaal hem opbellen hij belt mij terug zegt na 2 dagen staat het op de rekening maar nooit kwam het op mijn rekening te staan.
Tot ik er genoeg van had gekregen.
Op 19/03 nogmaals naar zijn winkel gereden. En daar ter plekken onderdruk gezet en niet laten af wimpelen met morgen of over 2 dagen staat het erop. Hij had direct gestort 30sec later stond het op de rekening.
Ik raad iedereen aan om naar zijn winkel te rijden voor u geld want ofanders blijft hij u aan het lijntje houden. Ik hoop dat jullie ook allemaal je geld terug krijgen.
Zijn winkel is gevestigd
Barbizonlaan 104, 2908 ME Capelle aan den IJssel, Nederland
Kantoor gebouw binnen zijn kantoor is direct aan de rechterkant als je binnen bent.
Laat je niet afwimpelen