AlgemeenHad laatst een printer besteld bij 123inkt en nog wat dingen en dacht komt snel aan, maar kreeg mail dat bestelling was geannuleerd vanwegen prijs fout? Dus op de mail kreeg geen andere optie of wat dan ook en vind als zo'n bedrijf fout maakt gewoon zelf moet oplossen binnen in het bedrijf (onlangs zo iets ook bij Megekko gebeurd en kreeg gewoon de bestelling) Maar vond zelfs de klantenservice heel erg slecht.
Verzendingniet gekregen omdat bestelling geannuleerd was dus moet ik zelfs op de geld wachten paar dagen wat ik echt niet fijn vind
KlantenserviceDie waren gewoon veel te onvriendelijk vind ik tegen mij als ik om geld vroeg dat ik meteen terug wil hebben zodat ik andere kon bestellen.
Goed dat je dit kenbaar maakt. Wat spijtig om te vernemen dat je ontevreden bent over de afhandeling van jouw bestelling. Wij helpen je graag verder. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met jouw klantgegevens zodat wij kunnen kijken naar een oplossing? De e-mail mag je sturen naar klantenservice@123inkt.nl. Groetjes, Christianne van 123inkt