Proshop.nl

Goed verpakt, track en trace was onduidelijk, verkeerde koerier en niet consistent doorgezet naar Post.nl

Ik kreeg bericht dat het pakket via DPD werd verstuurd terwijl ik Post.nl had gekozen.
Dit gaf behoorlijke verwarring en irritatie bij mij daar DPD een slechte keuze voor mij is qua bezorgtijd meestal namelijk de hele dag.
Via suppoort kreeg ik te horen dat hun automatische verzendbevestiging niet in orde is.

Reactie op bovenstaand issue kreeg ik na meer dan 24 uur. Antwoord was goed maar helaas zonder de goede Post.nl track en trace code

Beste Sailor69,

Bedankt voor je review.

We bieden PostNL pas sinds korte tijd aan als alternatief voor DPD. Onze mail met daarin de track & trace wordt automatisch verstuurd door ons systeem, en blijkbaar was de tekst hierin nog niet aangepast. Dit heb ik nu gedaan zodat er geen twijfel meer is of het een DPD of PostNL tracking betreft.

Als Deens bedrijf maken wij voor de verzending gebruik van twee logistiekpartners voor de verzending van een pakket; PostNord en daarna DPD of PostNL.

Omdat de PostNL pakketten langer onderweg zijn dan DPD pakketten, hebben we er in het eerste geval voor gekozen om de PostNord tracking te gebruiken.

Mvg

Proshop