NBB.com

Product werd netjes op tijd geleverd tegen een scherpe prijs. Maar ik kreeg geen orderbevestiging, geen factuur, geen bon. Dus had absoluut geen fijn gevoel. Product is wel netjes binnengekomen, maar ik had via de mail alsnog gevraagd om orderbevestiging, en daar werd niet eens op gereageerd. Dus uiteindelijk niet echt tevreden.

Moest op goed vertrouwen er maar vanuit gaan dat het verzonden was. Maar kreeg hier geen berichten over

Man via de chatbot was relatief vriendelijk. Maar ik kreeg geen informatie via de mail over mijn order

Hoi,

wat vervelend dat je van ons geen mails hebt gekregen. Op dit moment ondervinden we echter problemen bij het versturen van mails aan mailadressen van de provider Ziggo. Dit zou eventueel een reden kunnen zijn dat de mails niet zijn aangekomen.

Zou je in een privébericht je bestelnummer en het emailadres willen doorsturen waarmee je de bestelling hebt geplaatst? Dan nemen we verder contact met je op om ervoor te zorgen dat je de factuur alsnog krijgt.

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com