TI-84shop.nl

Geen terugbetaling na annulering - je wordt aan het lijntje gehouden
TI84 Shop
Barbizonlaan 104
2908 ME Capelle aan den IJssel, NL
KvK-nummer: 61022888 (eenmanszaak)
BTW-identificatienummer: NL002195262B63

Zijn websites zijn inmiddels door ACM offline

Op 23 november een Sony PS5 besteld voor het bedrag van 449,95 euro. Het artikel is nooit geleverd, uiteindelijk wel bevestiging van annulering, en tot op heden maart 2024 geen geld terug gekregen ondanks toezeggingen.

Besteld met levertijd +- 1 week, pas na 2,5 week bericht gekregen dat er vertraging is. Vanaf dat moment moeten afwachten, en geannulleerd. van mijn kant geprobeerd te achterhalen of de levering alsnog zou komen, of bevestiging van annulering, maar geen reactie anders dan de standard automatische emails. Pas net voor het nieuwe jaar mail gekregen om hun te ‘mobiel’ te bellen. Daarna email bevestiging gekregen van de annulering, echter terugbetaling blijft uit.

Tientallen emails, telefoontjes, SMS berichten en lange tijd aan het lijntje worden gehouden.

Voorbeelden:
Mail (1) "bedank voor uw mail! Momenteel drukker dan normaal waardoor het langer kan duren .... oprechte excuses! ... doordeweeks... binnen 72 uur antwoord.... etc."
Mail (2) “… tot onze spijt is er een kleine vertraging in de levering vanuit onze leverancier. Onze oprechte excuses hiervoor. Bent u er content mee dat wij hem in ongeveer een week laten verzenden? Vast bedankt voor uw response….”
Mail (3) “Beste, op woensdag/[x dag] zijn wij fysiek op kantoor zou u ons dan willen bellen op +31629507486… Dan regelen wij dit terwijl wij met elkaar aan de lijn zitten en dan is het afgerond.
Tussen 12.30u en 15.30u zijn wij te bereiken. … Amarsingh”

SMS (1) “Hallo! Momenteel ben ik in gesprek dus ik zal u straks terug bellen. Opnieuw bellen is niet nodig, u wordt vanzelf teruggebeld.”
SMS (2) “Hallo” … “Wat is uw naam en hoe kunnen wij u helpen” daarna geen reactie
SMS (3) “Dit is in ons betaalsysteem gezet en moet in enkele werkdagen op de rekening zichtbaar zijn.”
SMS (4) “Het heeft een aantal werkdagen nodig. Wij doen ook maar ons best”
SMS overig: “we melden ons vanavond”, “hallo”, “moet deze week in orde zijn”, “het heeft een aantal werkdagen nodig”, “u wordt terug gebeld”, “dit wordt in ons system gezet en dan staat het begin vd week weer op”, “x dag.. dan moet het er wel op staan”, "of het nu of morgen wordt opgepakt maakt niets uit. Gaat vanuit ons betaalsysteem”.

Het artikel is nooit geleverd, uiteindelijk wel bevestiging van annulering, maar tot op heden maart 2024 geen geld terug gekregen ondanks toezeggingen.

Telefonisch: de persoon klinkt aardig, maakt excuses en stelt je gerust dat het in orde komt….
• op geen van de nummers krijg je iemand direct aan de telefoon. Alleen als hij zelf terugbelt.
• Helaas komt het niet in orde en ben ik te goedgelovig… in de tussentijd gebeurt er niks, helemaal niks en zo gaat de tijd voorbij… en probeer je vriendelijk een ander communicatie kanaal… van email, tot bellen, naar SMS, WhatsApp.

Scorekaart voor TI-84shop.nl