CAPS

Na een teleurstellende ervaring met de SiComputers , ben ik gedwongen om een eerlijke beoordeling te geven van mijn ervaring met dit product.

Het eerste en meest opvallende probleem was het ontbreken van kabels bij de levering. Het is schokkend om een moederbord te ontvangen zonder de benodigde kabels om het correct te kunnen installeren. Dit zorgde niet alleen voor frustratie, maar leidde ook tot extra kosten en tijdverlies bij het zoeken naar vervangende kabels. Het is onaanvaardbaar dat een product van deze prijsklasse niet wordt geleverd met alle benodigde accessoires.

Wat nog teleurstellender was, was de gebrekkige klantenondersteuning van SiComputers. Toen ik contact opnam met SiComputers over het ontbreken van de kabels, werd ik van het kastje naar de muur gestuurd. Het leek alsof niemand bereid was om verantwoordelijkheid te nemen voor het probleem en mij te helpen een oplossing te vinden. Dit gebrek aan ondersteuning en communicatie heeft mijn vertrouwen in SiComputers ernstig geschaad.

Scorekaart voor CAPS

Qshops