TI-84shop.nl

Eind december een PS5 besteld. Omdat ik geen bestel bevestiging kreeg heb ik gebeld en gemaild tot ik een week later te horen kreeg dat de bestelling verzonden was. Dat was leugen 1. Nadat ik geen reactie meer kreeg op mails en sms heb ik mijn bestelling geannuleerd. Hier kwam bevestiging van, met een creditfactuur. Geld zou uiterlijk 02-02-2024 worden teruggestort. Is niet gebeurd. Uiteindelijk werd na meerdere keren bellen en smsen beloofd dat vorige week mijn geld zou worden teruggestort maar dat is wederom niet gebeurd. De website is inmiddels offline. Ik heb een incassobureau ingeschakeld. Tip voor iedereen die dit leest, bestel hier NIETS.

Er is niets verzonden ondanks dat dit beloofd was. Valse beloftes via sms en je wordt aan het lijntje gehouden. Pure huichelarij.

Doet alsof iemand bereikbaar is maar er wordt zelden gereageerd. Als je al iemand te pakken krijgt word je met chagrijn behandeld. Ik snap het wel, het is ook vervelend om iedere dag boze mensen aan de lijn te krijgen omdat je de hele boel bij elkaar liegt en bedriegt.

Scorekaart voor TI-84shop.nl