AlgemeenSite werkt naar behoren, makkelijk te bestellen. Alles daarna was een complete ramp. Uitleg volgt onder.
VerzendingGigabyte 4090 van bijna 2000 euro besteld op dinsdag 27 feb, kreeg diezelfde dag nog bericht dat deze vanuit Denemarken werd verstuurd via PostNord. Goede hoop en enthousiast toen ik een bericht kreeg donderdagochtend dat DPD hem in Nederland heeft ontvangen en hij donderdag of vrijdag geleverd zou worden.
Een uur later volgens de tracking stond plotseling dat het pakket retour naar afzender gaat. Ik DPD gebeld met de vraag wat er aan de hand is, blijkt 'De afzender zelf verzocht te hebben het pakket retour te sturen.'
Afijn, ik bel ProShop, die keurig gelijk opnemen maar vertellen geen opdracht te hebben gegeven om het pakket retour te laten gaan, maar vriendelijke meneer ging met andere afdeling na wat er gaande is en zou contact via tel of email terug opnemen.
4 dagen later helaas nog steeds niets gehoord dus besluit zelf terug te bellen. Hierbij wordt na keuze maken voor 'particuliere klant' elke keer gelijk te verbinding verbroken, dus besluit een mailtje te sturen, met daarin nogmaals de uitleg van de situatie en dat ik graag mijn kaart tegemoet zie.
Volgende dag een geautomatiseerde email met een creditnota en 'binnen 7 dagen nemen we contact op en krijg je je geld terug.
Dit liet een beetje een onpersoonlijk gevoel achter.
We zijn nu 5 dagen verder en bijna 2 weken dat ik zonder kaart/mijn geld zit, en ik ben eerlijk gezegd best wel enorm teleurgesteld met deze ervaring, want een andere bestelling met een cpu fan die via postnl ging verliep zonder problemen.
Ik had graag gezien dat er ipv een automatische email persoonlijk contact was geweest, en de kaart opnieuw opgestuurd was bij terugkomst.