bol

We vinden het altijd heel jammer wanneer een boek in het Engels alleen bij Bogamo of Bay Express kan worden besteld en niet beschikbaar is bij andere verkooppartners.
Bogamo is echt wel een tranendal, de meeste van hun boeken zijn niet leverbaar, we hebben de afglopen maanden in totaal 16 boeken besteld, slechts 3 boeken werden geleverd.
Zij trachten hun boeken uit het buitenland te importeren wanneer er een bestelling bij Bol binnenkomt maar dat lukt nooit tijdig en meestal lukt het helemaal niet.
Dan zit je als klant enkele weken ongeduldig te wachten en dan ontvang je onverwachts een onopvallend bericht dat er een boek uit je bestelling werd verwijderd.
Alsof er geen vuiltje aan de lucht is gaat Bogamo door met het nutteloos aanbieden via minstens 10 verschillende verkoopaccounts van honderden duizenden boeken die niet leverbaar zijn.
Het is heel jammer dat Bol deze verkooppartner wiens prestatiescore beneden het minimum ligt tot op heden nog steeds tolereert op hun verkoopplatform.
Of Bogamo hiermee kan blijven doorgaan moet de directie van Bol uitmaken, maar wat ons betreft is dit is onze laatste bestelling
bij deze verkoper geweest, dus als een boek alleen bij deze verkoper beschikbaar is geldt ons advies aan andere kopers: Niet doen.
Ondervinden klanten en andere verkooppartners er wel heel veel hinder van? Zeker wel, de onleverbare Engelse boeken van Bogamo duiken steeds
weer op in de zoekresultaten en ze zijn echt wel nutteloos, bij het aanbieden van producten die niet leverbaar zijn, heeft toch niemand baat.
Ondervinden klanten alleen maar hinder van Bogamo? Zeker niet, Bay Express doet het niet veel beter, ze hebben 1 verkoopaccount met precies 300000 boeken, hun boeken zijn heel vaag beschreven met een minimum productinformatie, van onze 4 bestellingen werd er slechts 1 geleverd.

We bestelden een waardevol boek op 19 februari, het had op 28 februari moeten worden geleverd, maar helaas hebben we onze bestelling pas op 6 maart ontvangen.
We zijn niet blij met de toestand waarin dit scheefgelezen boek verkeerd en het is een totaal andere uitgave dan we bestelden, dus we besloten het te retourneren.

De Klantenservice van Bol.com zelf is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
De Klantenservice van Bogamo is waardeloos, als antwoord ontvang je een nutteloos standaard antwoord dat ze alleen maar verzenden om dat ze toch iets moeten antwoorden.

Bedankt voor de review en feedback! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk