AlgemeenWebsite ziet er naar mijn mening uit alsof iemand heel snel copy paste heeft gedaan van de duitse website, er staat namelijk niet onderaan zoals zou moeten horen geen copyright enzovoort.
Heb daarom contact gehad met een andere tweaker die begin februari een bestelling heeft geplaatst waarbij het fout ging en dat was alsnog niet opgelost.
Maar ik kon het niet laten en heb afgelopen vrijdag mijn bestelling toch geplaatst.
Het bestellen verliep soepel, je kon via creditcard of ideal bestellen, direct na aanschaf meteen een mail met afschriften enzovoort. Ookal stond ik de mail dat ik hierbij mijn verwachte besteldatum kon vinden dit niet het geval was. De website zelf gaf aan 3-5 werkdagen dus op zijn vroegst woensdag en op zijn laatst vrijdag in mijn geval.
Kreeg maandag te horen dat het pakket afgeleverd was bij het distributiecentrum, en dinsdag dat het binnen kwam tussen bepaalde tijd. Dus 1 dag te vroeg! Altijd fijn!
Pakketje is heel en net afgeleverd en heb er niets over te klagen.
Ook tof dat als je het niet zou weten er duidelijk in de mail staat dat je voordat je het pakket aanneemt(handtekening zet) je de doos goed moet controleren en als indien beschadigd is hem NIET moet aanemen want dan kunnen niks voor je betekenen.
Wel moet ik hierbij vermelden dat mijn postbezorger gewoon zelf de krabbel al had gezet nadat ik de deur opende wat betekent dat als ik de doos niet zou aannemen ik de pieneut was
Wel alsnog jammer dat ik in de mail van nbb niet mijn verwachte leverdatum kon vinden terwijl het wel aangegeven stond.
Hoi!
Bedankt voor je bestelling en fijn dat alles goed is verlopen. We werken nog steeds hard aan de website en vinden het daarom ook fijn als onze klanten aangeven waar we kunnen verbeteren. We nemen je punten dan ook zeker mee.
Hopelijk heb je veel plezier van je bestelling!
NBB.com