HardwareWebwinkel.nl

Hardwarewebwinkel heeft een flink uitgebreid assortiment. Ik had een setje schroevendraaiers voor mijn laptop nodig, plus een tube koelpasta. Omdat mijn laptop regelmatig uitviel i.v.m. een te warme CPU, had ik nogal haast. Ik heb daarom producten uitgekozen die relatief snel (1-3 dgn) leverbaar waren. Na het bestellen merkte ik op dat de order naar mijn oude adres zou worden verzonden, dus ik heb contact gezocht van Whatsapp waar ik snel reactie kreeg. Helaas is (vermoedelijk) het met het aanpassen van mijn adres iets misgegaan, waardoor de zending niet goed is verwerkt. Na 3 dagen heb ik contact gezocht met Hardwarewebwinkel, en men heeft het alsnog in orde gemaakt. Ik zat wel een beetje te zeiken omdat ik chagrijnig was, maar ze zijn mij tegemoet gekomen door de verzendkosten terug te storten.

De verzending is in eerste instantie misgegaan, maar toch een voldoende omdat het prima is opgelost. Uiteindelijk had ik de bestelling iets later in mijn bezet, maar kan toch geen onvoldoende geven omdat het netjes is afgehandeld.

Men reageert snel en netjes. Ter verbeterpunt had men meer proactief de status van de order kunnen opvolgen, maar ok, het is allemaal goed gekomen. Men bleef altijd netjes en oplossingsgericht.

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl

Qshops