AlgemeenOp 2 weken tijd 3 bestellingen geplaatst
Telkens kreeg ik de melding zowel van Amazon als van de vervoerder Coli Prive Belu geleverd in de brievenbus.
Maar geen enkele levering ontvangen.
Kon ook nooit in de brievenbus gezien de omvang van de paketten.
Laatste bestelling van dinsdag jongstleden was: Bezorging door COLIS_PRIVE_BELU Tracking-id: 780004469897B3120
Ging over 2 x een waterkoeling voor pc
Telkens moet ik dan min 3 dagen wachten eer ze mijn klacht serieus nemen
Ook telkens bij Coli Prive zelf klacht ingediend, en telkens hetzelfde antwoord, sorry we konden uw pakket niet traceren, geleve contact op te nemen met Amazon. daar stopt het verhaal voor hun dan ook en sta ik machteloos.
Voor de eerste 2 bestellingen heeft Amazon mij een terugbetaling beloofd. De 3 de is nog in onderzoek vermoed ik.want de 3 dagen zijn nog niet voorbij
Vreselijk dat ze met zulke vervoerder blijven werken.
Ook telefonisch gesprek aanvragen bij Amazon.nl kan ik niet omdat ze enkel terug bellen indien het een NL +31 tel nr is, maar vermits ik Belg ben werkt dat systeem niet. Blijkbaar mogen ze niet terugbellen naar een ander als een nl nummer denk ik.
Product is NIET geleverd
Reeds de 3 de keer op 2 weken tijd dat een artikel zogezegd in de brievenbus geleverd werd, maar nooit geleverd is. Telkens was ik op betreffende dagen steeds thuis.
Hun systeem is waardeloos, de chat werkt wel, maar nooit geen afdoende respons. Ik heb het gevoel dat ze geen enkele klacht serieus nemen.
Wie oooo wie gaat nu is ten gronde reageren en een afdoende oplossing bieden. Zodanig dat ik mijn goederen wel ontvang.